Kosten van de procedure

Rotterdam Legal is transparant, ook over de kosten.

Advocatuur

Het uurtarief bedraagt EUR 215,= (exclusief btw) en u krijgt desgevraagd op voorhand een inschatting van de kosten. Houd daarbij in gedachten dat niemand de toekomst echt kan voorspellen.

Voor bedrijven heeft Rotterdam Legal de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief voor een beperkt aantal uren een adviesdossier te openen. Neem hiervoor contact op met Rotterdam Legal.

Het is mogelijk dat de kosten voor de inschakeling van Rotterdam Legal door uw rechtsbijstandsverzekeraar vergoed worden. Of u daarvoor in aanmerking komt moet u op voorhand afstemmen met uw rechtsbijstandsverzekeraar.

Rotterdam Legal staat geen cliënten bij op basis van een toevoeging (zie Raad voor Rechtsbijstand), maar kan u doorverwijzen naar advocaten die dat wel doen.

Mediation

Het uurtarief bedraagt EUR 150,= (exclusief btw) en u krijgt desgewenst op voorhand een inschatting van de kosten. Houd daarbij in gedachten dat niemand de toekomst echt kan voorspellen. Wie welke kosten draagt wordt vastgelegd in de mediationovereenkomst.

Indien er sprake is van een rechtsbijstandsverzekering, is het de moeite waard om te bezien of deze de kosten van mediation dekt.

Rotterdam Legal staat geen partijen bij op basis van een toevoeging (zie Raad voor Rechtsbijstand), maar kan u doorverwijzen naar mediators die dat wel doen.