Christina Heerink-van Hattem

Christina is een bevlogen advocate met veel liefde voor haar vak die graag meerwaarde creëert voor haar klanten. Zij is analytisch en perfectionistisch, maar ook creatief en niet bang om buiten de gebaande paden te treden. De aanpak is steeds pragmatisch en oplossingsgericht. Christina werkt en communiceert helder en doortastend. Dit betekent onder meer dat u op voorhand een zakelijke en eerlijke inschatting krijgt van de haalbaarheid van uw zaak en de daarmee verband houdende kosten. Door haar integere en bevlogen wijze van werken is maatwerk geen uitzondering maar regel.

Als mediator is Christina warm en betrokken en werkt zij samen met partijen op geheel eigen wijze naar een oplossing die voor alle partijen werkt. Zij is oprecht geïnteresseerd in wat partijen drijft en doordat zij niet van standpunten uitgaat maar van belangen, krijgen ook zaken waar partijen zelf geen uitweg meer zien een werkbare oplossing.

Christina is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA). Meer informatie kunt u vinden op haar LinkedIn-pagina.